Международните награди за събития Eventex Awards удължават срока за регистрация на проектите

picture4

Поради рекордния интерес към шестото им издание международните награди за събития Eventex Awards удължават сроковете за регистрация и попълване на проектите до 29 януари 2016 г. Над 150 регистрации от Европа, САЩ, Индия и Австралия са постъпили в конкурса до този момент, което е два пъти повече от миналата година.

Най-популярна до момента е категорията Best Conference (Най-добра конференция) , следвана от Best Experiential Event (Най-добро експериментално събитие). В съвсем новата група категории “Услуги, свързани със събития” най-популярна е Best Event Agency (Най-добра ивент агенция), следвана от Best Speaker (Най-добър лектор).

Сред българските компании, които са част от шестото издание на Eventex Awards, са EcoPack, Lidl, Български Бизнес Форум, фондация “За нашите деца” и др. Повечето участници са редовни, но има и компании, които за пръв път се регистрират в международните награди за събития. “Русия има много силно присъствие в шестото издание на Eventex Awards, главно поради новосъздаденото ни партньорство със сп. Live Magazine, които са надежден съюзник, с който имаме късмета да работим” – каза Ованес Ованесян, създател и управител на Eventex. Други държави със силно присъствие в шестото издание на Eventex Awards са Белгия, САЩ и Холандия.

Повече информация за 28-те категории на Eventex Awards, както и за церемонията по награждаване (Awards Night) може да намерите на сайта на Eventex.

За наградите Eventex Awards: Eventex Awards са създадени през 2011г. и се превръщат в единствените световни награди за събития, които годишно отличават професионализма в индустрията в световен мащаб. Сред участниците в предишни издания на конкурса са фирми като Google, Deutsche Telekom, Vodafone, Microsoft, Liverpool City Council, Abbvie, DoubleDutch, Etouches и много други от над 40 страни в Европа, Азия, САЩ и Австралия. Изявено жури от света на професионалните събития и срещи отличава най-добрите постижения в бранша и награждава само онези, чиито усилия са оставили ярка следа през изминалата година.